Eid vidaregåande skule
Bilde1

Hospitering ved Eid vgs

07. oktober 2021

Måndag 1. og tysdag 2. november ønskjer vi 10. klasseelevane i Vestland velkomne til hospitering.

Fellesbilde 2

Bedriftsbesøk hjå Accountor Nordfjordeid

07. oktober 2021

Denne veka har elevane som tek økonomi og leiing som programfag, vore på bedriftsbesøk hjå Accountor.

Elev 1

Økonomielevar på bedriftsbesøk hjå Eid Elektro

07. oktober 2021

Elevane som har økonomi og leiing som programfag, har vore på bedriftsbesøk hjå Tore Hjelle i Eid Elektro.

Her kan ein sjå nokre panel som elevar på vg2 Interiør og eksponeringsdesign har sydd og mala.

Elevarbeid til operaen «Jorden rundt på 80 dager»

05. oktober 2021

I desse dagar er det noregspremiere på musikalen «Jorden rundt på 80 dagar» i Opera Nordfjord. Elevar ved Eid vidaregåande skule har bidratt til denne musikalen ved å lage nokre rekvisittar, og å overflatebehandla nokre kulissar i lag med andre.

Tidlegare rektor ved Eid vgs klipper snora saman med leiar i elevrådet Hanna Pisani og nestleiar Erik Drægni.

Offisiell opning av padeltennisbanene

24. september 2021

I dag var det høgtidleg opning av padeltennisbanene ved Eid vgs.