Eid vidaregåande skule
PC ording for vg1 elevar

Starte VG1? Då treng du elev-pc!

28. juni 2019

Alle VG1-elevar skal stille med berbar datamaskin frå fyrste skuledag. Nye elevar som startar i VG1 for fyrste gong kan kjøpe subsidiert elev-pc gjennom Atea.

Malakoffsjablongar til å pynte Eidsgata og festivalområdet

Malakoff sjablongar

19. juni 2019

Dei superfine sjablongane som elevane på vg1 design og handverk har laga til Malakoff, skal brukast til å pynte i  Eidsgata, og på konsertområdet under sommarens store høgdepunkt i juli månad. Dei yngste i områdegruppa/backstagegruppa i Malakoff organisasjonen har ansvaret for dekor og pynt.

Elevane på design og handverk fekk is med ordførar Alfred Bjørlo

The Viking Walk

19. juni 2019

Elevane på design og handverk har gjort ein suveren jobb denne våren med å designe og lage til den nye "hesteskoløypa" (The Viking Walk) i Nordfjordeid sentrum frå Godsterminalen gjennom Eidsgata til Sagaparken og fekk påspandert is av ordførar Alfred Bjørlo.

1sta og 1stb på besøk hos Ervik Havfiske

Besøk hos Ervik Havfiske

18. juni 2019

1. klassene på studiespesialiserende var så heldige å få besøke Ervik Havfiske i naturfag. Vi vart tatt veldig godt i mot og hadde ein flott og informativ dag i nydelig vær 🌞Tusen takk for oss.