Eid vidaregåande skule
Bilde vider ei datamaskin med programmeringsspråk

Teknologicamp for jenter på NTNU

15. november 2017

Kvart år held NTNU ein teknologicamp for jenter. I år var det Maria på vg2 som var der.

Eid vidargåande skule er ein stor arbeidsplass

Open kveld for foreldre og føresette til 10-klassingar

15. november 2017

Torsdag 30.11 blir det open kveld for alle 10.klasseforeldre i Nordfjord på Eid vgs. Vi starter i Kinosalen kl 18.00 med generell orientering om skulen før vi flytter oss til dei ulike programområda.

Bedriftsbesøk hos Tine Meieriet Byrkjelo

Ekskursjon til Tine

13. november 2017

Onsdag 8. november var kjemi 1 klassen ved Eid vgs. på ekskursjon til Tine Meieriet Byrkjelo. Her vart vi møtte av Synnøve Vik Bergstad som ilag med Bjarte Valør starta dagen med foredrag.

Elev som maler eit tre

Fargelære på design

25. september 2017

Elevane på vg1 design og handverk held no på med fargelære og komposisjon. Dei bruker kjende maleri som inspirasjon og set sitt eige preg på maleriet. Mykje spanande å sjå.

Elevar speler biljard

Biljard er populært på skulen

25. september 2017

Biljardbordet er i bruk stort sett heile dagen av mange elevar. Det er fint å ha eit skikkeleg avbrekk i løpet av skuledagen, og ingenting er vel betre enn ein venskapleg kamp.

To elevar lagar sild av silikon

Sildeproduksjon til Sildagapet

25. september 2017

Ingen sildeopera utan sild! Elevane i 2iua lagar kilosvis med sild til operaen.

Elevar i eit klasserom

Frist for privatisteksamen

05. september 2017

15.september er siste frist for å melde seg opp til privatisteksamenane som går før jul.

Delar av foajeen

Foreldremøte vg2 studiespesialiserande

06. september 2017

Eid vgs inviterar alle føresette vil vg2-elevar på studiespesialiserande til foreldremøte tysdag 12.9.17 kl.19.00. Oppmøte i foajeen til Operahuset Nordfjord/Eid vgs. Les meir ved å klikke på overskrifta.