• Grundercamp 2017

Innovasjonscamp 2017, Hafstad-elevar i vinnargruppa!

Det var 12 elevar som deltok under innovasjonscampen 2017 den 21.november – med temaet "Energi for framtida". Gruppa med Ingrid Bolstad, Thale Eliassen Fink og Jenny Heggheim Myklebust frå 2STA vann, saman med 3 elevar frå Øyrane. Dei to andre gruppene frå Hafstad vgs delte 3. plassen.

• Portalen, nattebilete av Karoline Vie

Portalen til framtidas Førde

Fredag og laurdag 10. -11. november blei det spennande samarbeidet mellom Fortunen arkitektbyrå og Hafstad vgs sluttført, med ein stor opplyst portal i Førde sentrum, og med workshop på Rådhusplassen. Klikk på tittelen, og få fram ei lenkje kort filmsnutt som syner elevar frå klasse 3SFA medan dei byggjer den flotte portalen i Førde.

• Utdanningsval hausten 2017

Bilete frå utdanningsval

Måndag og tysdag 30. og 31. oktober var det Utdanningsval, og på Hafstad vgs fekk vi besøk av ein triveleg gjeng med 10.klassingar på alle programområda ved skulen. Klikk på tittelen for å få fram informasjon, og for å sjå bilete frå desse to dagane.

Fleire saker ›